På handbrandsläckarsidan erbjuder vi ett brett sortiment från tre olika varumärken:

  • Tempus brandsläckare som har funnits på marknaden i mer än 75 år har alltid legat i framkant vad gäller nytänkande och produktutveckling.
  • Varumärket NOHA är det samlade namnet för våra standardprodukter. Hög kvalitet och effektivt brandskydd är två saker som kännetecknar samtliga NOHA produkter.
  • Redo är våra brandsläckare speciellt anpassade för hem och fritid. Alla redo produkter följer konsumentverkets riktlinjer vad gäller brandsläckare.

Vi har släckare för alla typer av bränder, allt från pulver-, skum- till kolsyresläckare, beroende på vilken brandtyp som skall bekämpas. Dessutom har vi vårt specialsortiment med släckare speciellt framtagna för bränder i bl.a matfett och matolja, bränder i metall och bränder i bensin och diesel. Här ingår även våra miljövänliga släckare – EKOPLUS – vars innehåll är klassat som lätt nedbrytbart av naturen.
Alla våra brandsläckare är SIS/DNV-märkta och CE-märkta, och naturligtvis uppfyller de konsumentverkets alla riktlinjer. Alla våra brandsläckare är också standardutrustade med säkerhetsventil för att förhindra övertryck i behållaren.
Vi arbetar efter standarden SS3656 när det gäller service av brandsläckare för att säkerställa högsta kvalitet på genomfört arbete. Både de produkter och tjänster vi tillhandahåller uppfyller de riktlinjer och rekommendationer som finns i branschen.

skum 140x75

Skum
Våra skumsläckare släcker effektivt bränder i trä, tyg och papper samt bränder i plast och brännbara vätskor.
MER

 

 

pulver 140x75

Pulver
Våra tryckladdade pulversläckare är fyllda med ett högeffektivt pulver som gör de lämpliga för alla typer av bränder som kan uppstå i vardagsmiljön.
MER

 

 

kolsyra 140x75

Kolsyra
Våra kolsyresläckare är avsedda för bränder i plast och brandfarliga vätskor.
MER

 

 

 

specialsortiment 140x75

Specialsläckare
Vi har även brandsläckare som är framtagna för speciella behov, så som släckning av bränder i matfett, bensin eller metaller.
MER